Skincalmin Relief Lotion 500ml

Pre-order dit product alvast!

Skincalmin Relief Lotion biedt directe verlichting en vermindert ongemakkelijke kriebels. Deze lotion stimuleert tevens het natuurlijke herstelproces van de huid. Skincalmin Relief Lotion wordt veel gebruikt bij paarden met zomerkriebels en bij rasp.

Breng de lotion royaal aan op de gebieden die speciale aandacht vereisen. Dankzij de handige tuitdop is het eenvoudig om de lotion tussen de haren van de staart en manen aan te brengen. Gebruik de lotion aan het begin van het seizoen preventief om zomerkriebels te voorkomen en schuren te verminderen. Over het algemeen is 2-4 keer per week voldoende. Begin bij de eerste tekenen van ongemak direct met aanbrengen. Ook als je later begint, is dat geen probleem.

Voor een direct kalmerend effect en om het natuurlijke herstel van de huid te ondersteunen, breng je de lotion gedurende de eerste 14 dagen minstens eenmaal daags aan op de getroffen gebieden. Indien nodig kan dit worden verhoogd naar tweemaal daags. Bij voorkeur voor en na buitenactiviteiten zoals weidegang en terugkeer naar stal. Zodra de huidgevoeligheid afneemt en de huid herstelt, kun je de frequentie van toepassing geleidelijk verminderen tot 3-4 keer per week, en later mogelijk tot 1-2 keer per week. Als de kriebels weer toenemen, vooral op warme, windstille dagen, verhoog dan tijdelijk de frequentie van toepassing.

De lotion is mild en veilig te gebruiken, zelfs op de meest gevoelige delen van de huid.

 23,95

Deel dit product:

SKU: 35890Categories: Skincalmin, Paard, Verzorging