Impress Your Dog Active 12,5kg

Impress Your Dog Active is een geperste en volledig hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor de actieve hond. Deze brokken zijn ontworpen om de behoeften van honden vol energie en beweging te ondersteunen, met een optimale balans van voedingsstoffen voor krachtige botten, sterke spieren en een glanzende vacht.

Met een hoog eiwit- en vetgehalte, afkomstig uit natuurlijke bronnen, biedt Impress Your Dog Active de essentiële bouwstoffen voor gezonde spieren en een hoog energieniveau. De brokken bevatten 81% eiwit van dierlijke oorsprong, wat bijdraagt aan het hoge energiegehalte, terwijl de toevoeging van zalmolie zorgt voor een gezonde huid en vacht.

Dit tarweglutenvrije recept bevat licht verteerbare energiebronnen zoals maïs en rijst, waardoor het ideaal is voor actieve honden. Bovendien zijn de geperste brokken licht verteerbaar, wat de darmwerking bevordert en zorgt voor een optimale voedingsopname. Met Impress Your Dog Active geef je jouw actieve hond de voeding die hij nodig heeft om optimaal te presteren en te genieten van zijn avonturen.

 41,25

Deel dit product:

SKU: 25427Categories: Hond, Impress Your Dog Merk: