Havens Gastro+ 20kg

GASTRO+ is een unieke brok (7 mm) die in nauwe samenwerking met Paardenkliniek Venlo is ontwikkeld, specifiek ontworpen om een gezonde maagfunctie te ondersteunen. Het biedt unieke eigenschappen:

  • De speciale samenstelling bevat een verzachtende mix van ingrediënten, waaronder natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, magnesium en extra probiotica, om een normale zuurgraad in de maag te bevorderen. Dit helpt bij het regenereren van de maagwand.
  • GASTRO+ is een compleet krachtvoer met een hoog gehalte aan aminozuren, vitamines (waaronder vitamine C) en sporenelementen, waardoor het (sport)paarden voorziet van alle benodigde voedingsstoffen voor optimale prestaties.
  • Het bevat een aanzienlijke hoeveelheid luzerne om het kauwproces te stimuleren en de speekselaanmaak te bevorderen. Zowel luzerne als speeksel zijn bewezen buffers tegen maagzuur.
  • Met extra olie, die een optimale verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren biedt, draagt GASTRO+ bij aan het herstel van de maagwand en fungeert het als een hoogwaardige bron van langzaam vrijkomende energie.

 19,40

Deel dit product:

SKU: 25758Categories: Paard, Havens