Farm Food HE Zalmolie Puppy&Mini 4 kg

Farm Food HE Schotse Zalmolie Mini is een natuurlijke, koud geperste hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor kleine honden, verrijkt met hoogwaardige Schotse zalmolie. Deze voeding, gebaseerd op het ‘all life stages’-concept, is geschikt voor kleine hondenrassen, ongeacht leeftijd of prestatieniveau.

Na uitgebreide tests is gebleken dat sommige honden meer baat hebben bij Farm Food HE met Schotse Zalmolie, terwijl anderen juist beter reageren op de oorspronkelijke samenstelling met lijnzaadolie, aangeduid als “Classic”. Daarom bieden we beide varianten aan, waarbij er geen verschil is in analyse en voedingsadvies.

Het verschil tussen de twee voedingen ligt in de gebruikte oliën: lijnzaadolie is plantaardig, terwijl Zalmolie dierlijk is. Dit kan van invloed zijn op aspecten zoals ontlasting, huid en vacht, en smaakvoorkeur van de hond.

Als u merkt dat uw hond niet tevreden is met de ontlasting, huid en vacht, of de smaak van de voeding, kunt u overwegen om over te stappen op de andere variant van Farm Food HE. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat veranderingen zichtbaar worden.

 24,30

Deel dit product:

SKU: 16274Categories: Hond, Farm Food Merk: