Farm Food HE Classic Puppy en Mini 4 kg

Farm Food HE is een hoogwaardige, geperste voeding voor honden van alle leeftijden, activiteitsniveaus en rassen. Het ‘All Life Stages’-concept is gebaseerd op het feit dat de spijsvertering van honden nog steeds overeenkomt met die van hun voorouders, de wolf. Dit bevordert gelijkmatige groei van pups zonder groeipijnen en draagt bij aan een uitstekende gezondheid van huid, vacht en ontlasting.

De lage productietemperatuur tijdens het persen minimaliseert belasting van de stofwisseling, wat resulteert in een goede gezondheid en een actiever leven voor oudere honden. Farm Food HE bevat zuivere ingrediënten van hoge biologische waarde en heeft een hoge verteerbaarheid van 84-87%.

Alle dierlijke ingrediënten komen van dieren uit de E.U. die geschikt zijn voor consumptie door mensen. Farm Food HE is samengesteld uit vleesmeel, hemoglobinepoeder, mineralen, vitamines, sporenelementen en Schotse zalmolie of Sorghum (Kafferkoren) voor een uitgebalanceerde voeding. De granen worden voor-verteerd voor een optimale verteerbaarheid en leveren belangrijke voedingsstoffen en energie in de vorm van koolhydraten.

 23,65

Deel dit product:

SKU: 16264Categories: Hond, Farm Food Merk: