St. Hippolyt Irish Mash 15kg

Irish Mash (slobber) is een zeer divers voer dat de stofwisseling en spijsvertering activeert, gemakkelijk te bereiden is en niet mag ontbreken in het voedingsplan op rustdagen, tijdens de rui, na intensieve prestaties of na belasting.

Voordelen van Irish Mash:

  • Activeert de stofwisseling en spijsvertering
  • Reinigt de darmen, bevordert de spijsvertering en is dieetvriendelijk
  • Snel te bereiden, ook met koud water mogelijk

Irish Mash wordt al eeuwenlang gevoerd na zware arbeid, tijdens revalidatieperiodes of ter preventie van koliek. Met zijn uitgebreide receptuur en uitstekende acceptatie kan Irish Mash worden aangeboden als eerste maaltijd na koliek, operaties, tijdens revalidatie, bij gebrek aan eetlust en kauwproblemen.

Het is bijzonder smakelijk, gebaseerd op het traditionele recept van tarwezemelen en lijnzaad, doorontwikkeld volgens de nieuwste voedingswetenschappelijke inzichten. De gele lijnzaad wordt in een speciaal proces voorzichtig gekraakt, wat snelle bereiding zonder koken mogelijk maakt. De verteerbaarheid en dieetwerking worden gegarandeerd door een laag gehalte aan zetmeel, hoog verteerbaar graan, koriander en biergist. Door zijn darmverzorgende eigenschappen kan het de voedingsopname verbeteren en daarmee gewichtstoename bevorderen bij zwaarlijvige paarden. Irish Mash ondersteunt ook het herstel na wedstrijden, dekkingen en geboortes van veulens, en heeft zich bijzonder goed bewezen tijdens de rui.

 22,50

Deel dit product:

SKU: 25591Categories: St' Hippolyt, Paard, Paardenvoer