Beaphar ProtecTix Hond 10-25kg 4 pipetten

Beaphar ProtecTix hond is een snelwerkende spot-on behandeling tegen teken, vlooien, bijtende luizen, zandvliegen, muggen en stalvliegen. Het gebruik van de pipetten vermindert het risico op beten en overdracht van ziektes zoals Leishmaniose en Ehrlichiose. De combinatie van imidacloprid en permethrin biedt tot 4 weken bescherming. Na toepassing verspreiden de werkzame stoffen zich via de vetlaag van de huid en vormen een beschermende laag. Binnen 12 uur is de hond beschermd en worden parasieten gedood of geweerd. Geschikt voor honden vanaf 7 weken en 1½-4 kg. De bescherming blijft behouden als de hond nat wordt, maar veelvuldig zwemmen kan de duur verkorten.

Indicaties:

  • Behandeling en preventie van vlooien gedurende 4 weken; geschikt als onderdeel van een behandeling tegen vlooienallergie dermatitis (VAD).
  • Elimineert bijtende luizen.
  • Weert en doodt teken gedurende 3-4 weken, afhankelijk van de soort. Teken die al op de hond zitten, kunnen tot twee dagen na behandeling zichtbaar blijven en moeten handmatig verwijderd worden.
  • Weert zandvliegen, muggen en stalvliegen gedurende 2-4 weken.
  • Vermindert het risico op overdracht van canine leishmaniose (tot 3 weken) en canine ehrlichiose (tot 4 weken).

Gebruiken bij honden tussen de 10 en 25kg.
Niet gebruiken bij pups jonger dan 7 weken of met een lichaamsgewicht van minder dan 1,5 kg.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor één van de hulpstoffen.
Niet gebruiken bij katten.

 24,95

Deel dit product: