Wesepe: Raalterweg 10 - 8124AD Wesepe      0570-531205

Service

Service

Bezorging

Een uniek onderdeel van onze dienstverlening is onze ruime voorraad voer, stro en hooi. Hierdoor kunt u eenvoudig grote hoeveelheden tegelijk kopen. Probleem met vervoer? Wij bezorgen uw bestelling desgewenst aan huis en leggen deze op de door u gewenste plek. Afhankelijk van uw orderbedrag bezorgen wij kosteloos in een een groot gebied binnen onze regio. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Verhuur

Aanhangwagens
U kunt bij ons diverse aanhangwagens huren,
– Grote aanhangwagen:
 400 cm x 200 cm. Tevens te gebruiken als auto ambulance. Laadvermogen van 2800kg. De kosten zijn €35,-* per dag.
– Kleine aanhangwagen: 150 x 250 cm. Laadvermogen van 1350kg. De kosten zijn €25,-* per dag.
Alle vervoersmiddelen zijn in perfecte staat van onderhoud, zodat u veilig de weg op kunt. Wanneer u een aanhangwagen voor een langere periode wilt huren, kan dit natuurlijk ook. Dit vraagt een ander tarief; neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Paardentrailer
U kunt bij ons een 2 -paards paardentrailer huren.
De trailer heeft ook een voorlader.
De kosten zijn €50,-* per dag.

Geboortemelder
Veulen op komst? Huur dan bij ons een Birth Alarm. Birth alarm waarschuwt u tijdig! Te verkrijgen als singel of als melder aan het halster. De Birth Alarm kunt u huren voor de eerste week €55,- en daarna €5,- per dag*.

Scheerapparaten
Ook voor scheerapparaten huren kunt u bij ons terecht. Zowel voor een tondeuse, scheerapparaat met accu en scheerapparaat met snoer. De scheerapparaten kunt u huren voor €25,- per dag*. Ook voor het slijpen van uw messen bent u bij ons aan het juiste adres.

*excl €150,- borg

Onderhoud paardendekens

U kunt bij ons uw paardendekens laten wassen en repareren. Bij het brengen geeft u aan of u deze alleen gewassen en waterafstotend of ook gerepareerd wilt hebben. Ook hebben we een speciale Bucas wash. De dekens reinigen we in samenwerking met Paardendekenwasserij Montfoort. Bij terugkomst krijgt u een telefoontje. Gemiddeld duurt dit 2 weken.

Post.nl

In onze winkel in Wesepe zijn wij ook Servicepoint van Post.nl. U kunt bij ons terecht voor het verzenden van brieven en pakketjes, maar ook om eventuele pakketjes of brieven op te halen. Daarnaast hebben wij een brievenbus die elke middag omstreeks 17.00 uur wordt geleegd.

aanhangertrio
trailer
Sticker inleverpunt PDWM
birth alarm
heiniger