Wesepe: Raalterweg 10 - 8124AD Wesepe      0570-531205

Paard

Paard

Voeding & supplementen

Wij hebben alles op het gebied van paardenvoeding en -supplementen; o.a. de merken: Havens, Pavo, St. Hippolyt, Hartog en d’Hooghe. Daarnaast is er ons eigen VMB-huismerk voor brokken en muesli’s; producten met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Strooisel

Voor uw paardenstal hebben wij standaard een ruime hoeveelheid strooisel op voorraad. Zowel hooi (voeding) als stro (bodembedekking) maar ook vlas (Jopack) en houtvezel (Goldspan). Beide hoogwaardige producten die goed zijn ontstoft en veel vocht opnemen. Deze merken hebben een zeer goede prijs/kwaliteits-verhouding en bevatten geen splinters of andere onderdelen die blessures of luchtwegproblemen bij uw paard kunnen veroorzaken.
Geen tijd om langs te komen? Wij bezorgen aan huis!

Afrastering en overige stalbenodigdheden

Voor het begrenzen van uw weiland kunnen wij de complete afrastering verzorgen van o.a Befralux. Van glad draad tot mooi 4cm breed, bruin lint, alle maten palen (gecreosoteerd en kastanjehout) en zelfs poorten (hout en gegalvaniseerd)*. Vrijwel de meeste onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Maar we hebben ook waterbakken, voerbakken, mestvorken, scheppen en kruiwagens.

* Uitsluitend materialen, geen montage.

Hindernissen

Een speciale ‘tak van sport’ zijn hindernissen. Hiervoor hebben wij een mooi assortiment balken en (gegalvaniseerde) hindernisstaanders met een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Ruitersport

Ook hebben wij een volledig assortiment ruitersport

 

 

 

 

ruitersport4
paardenvoer
hindernissen
palen creo 1
Fly high